Heart To Heart
Azfar Arif :')

ENTRY KALI NI , BERKENAAN ORANG YANG MEMBUAT AIR MATA AKU JATUH TIAP MALAM . EA BAIK , CARING . KAWAN KAWAN PUTRY SEMUA RAPAT DENGAN EA . HARI JUMAAT , QILLAH ADE BAGI SURAT DEKAD ORANG . EA CAKAP MALAM KHAMIS EA ADE ON YAHOO MESENGGER, TIBE TIBE AZFAR HANTAR CHAT , EA CAKAP TOLONG BAGITAHU KAU NI .

'BUAD APE AWAK MENYAYANGI SAYA , SEDANG KAN AWAK DAH BERPUNYA ? BUAD APE AWAK TUNGGU SAYA CONTACT AWAK SEDANG KAN DIA BOLEH BUAD AWAK GEMBIRA ? TERKILAN SAYA DIBUAT NYA , SERATA MERTA AWAK DAH ADA YANG LAIN , TAPI SAYA ? MEMANG RAMAI PEREMPUAN YANG CANTIK , TAPI SAYA RINDU AWAK . SETIAP MASA SAYA RINDU AWAK . MESTI SAYA TERINGAT DEKAD AWAK , MASA SAYA SAYA TERINGAT DEKAD AWAK , MESTI SAYA AKAN EGT YANG AWAK SAYA PUNYA . YA ALLAH ! APE SUMPAHAN YANG AWAK BAGI DEKAD SAYA ? AWAK TERLALU TERBURU BURU UNTUK MEMBUAT KEPUTUSAN UNTUK PUTUS . TAPI SALAH SAYA JUGAK , SEBAB BILA NAK BERCAKAP DENGAN AWAK , SAYA DIAM . LIDAH SAYA TERKELU . SUARA AWAK BERLAGU , SEHINGGA SAYA TERDIAM MEMBISU . MAAF KAN SAYA . MEMANG SALAH SAYA . YE SAYA SAYANG AWAK , SAYA JUJUR SAYA SAYANG AWAK LAGI . BANYAK GAMBAR AWAK DALAM LAPPY , PHONE , IPAD , SEKELILING NYA AWAK . TAPI SAYA NAK BUAT MACAM MANE ? AWAK DAH BERPUNYA . AZRIL YANG PUNYA . SAYA BUKAN SAPE SAPE NAK HALANG AWAK , TERIMA KSIH MERINDUI SAYA . SAYA AKAN TUNGGU AWAK , SEHINGGA AWAK BETOL BETOL SINGLE . DOKTOR CAKAP 4 TAHUN . 4 TAHUN SAYA KAN MENUNGGU AWAK . ANDAI KATA SAYA TAK SEMPAT UNTUK MEMILIKI AWAK , AKHIR KITA ' MASIHMENYAYANGIMUMAMA ' MY HEART KISSING YOU . 


- AZFAR ARIF IKHLAS BIN MHD AZHAR ILYAS -

SEBAB APE SAYA MENCINTAI PUTRY AIN IKHLAS ? SEBAB SAYA AZFAR ARIF IKHLAS . ASSALAMUAILAIKUM . BACE SURAT INI SEIRING MENDENGAR LAGU PEJAMKAN MATAMU RONNIE . BYE :)

#SEMPUT AKU BACE TAW DOK ? EH KAU LHA NI . BTW , SWEET NYE EA . AHHA , BUBYE .
-HARGAI ORANG YANG KAU SAYANG - 

MEMANG TAK DINAFIKAN PUTRY SAYANG ORANG YANG BERNAMA AZFAR ARIF BIN MNHD AZHAR . ORANG YANG PERNAH MENJADI PENGARANG JANTUNG HATI PUTRY DALAM MASA YANG SINGKAT . TAK DINAFIKAN JUGA SEKARANG HATI PUTRY TERBAHAGI KEPADE DUE . TAK DINAFIKAN JUGA HATI PUTRY SAKIT BILA ORANG YANG PUTRY SAYANG DIAM KETIKA BERCAKAP DENGAN PUTRY . AZFAR BUAT PUTRY SERBA SALAH . AZFAR MENGHILANG KAN DIRI MACAM MENGHUKUM DIRI PUTRY ? ORANG RAMAI INGAT SEKARANG DIRI PUTRY DAH SEMPURNA ADA PARENTS , FAMILY , COUSIN , KAWAN KAWAN YANG SEJATI , KAKA ANGKAT , ABANG ANGKAT TAPI ADE SATU DALAM DIRI PUTRY YANG TAK SEMPURNA . HATI PUTRY TAK SEMPURNA HATI ORANG LAIN . 

#HATI PASTI RASA LEBIH SAKIT BILA MENIPU . LEBIH LEBIH LAGI APE YANG KITA TIPU BUKAN SATU PENIPUAN :') 

TAK DE MOOD , DONE UNTIL HERE .

Posted at Saturday, October 22, 2011 | 0 comments

|


Have a sweet talk with me on Facebook / TwitterBasecode: Farrah Diyana Colours: CPhope
Big Help from : Mr Google Pictures : weheartit