Heart To Heart
Kami Semua Tak Suka Sama Kau =.=
Cik Kak , ouww Cik Kak . Cik Kak kena faham . Kami satu family , bukan tak terima Cik Kak . Just tak nak hal yang sama berulang lagik . Lagik pun , tak payah tanya lha Cik Kak nih , kami semua tahu , Cik Kak nih selfish . Cik Kak bercouple dengan abang saya . Saya tahu abang saya , pergi college naik motor / kereta . Tak menentu . Yang Cik Kak nih pulak , suka ambil kesempatan . Orang cakap , Cik Kak nih layan cik abang cik abang yang bertransport jerk kalau ke college ? OMK , teruk nya perangai Cik Kak . First time jumpa Cik Akak , memang best lha kan ? Then dapat tahu pulak , hari tuh cuti Deepavali , Cik Kak yang desak abang saya suruh balik cepat sebab nak jumpa dekat Kuantan sana nuhh . Siape tak berapi Cik Kak oiitt ? Cik Kak , jual ikan , siape suke ? Then Cik Kak nak berapi hati tuh kenape bila Ex abang saya datang rumah ? Suka hati dia lha . Akak nak buat muka bagai Harimau tak makan 100 hari tuh kenape ? Marah saya berpeluk dengan Ex abang saya ? Fyi , kami memang rapat . Cik Kak pulak , tak de hak nak buat muka bagai . Kang Cik Kak elok makan nasik pakai tangan , nanti kena makan nasik pakai straww saya buat . Second time pulak , Cik Kak nak pakse abang saya balik hari Jumaat bila abang saya nak balik hari Sabtu . Perangai macam ape Cik Kak nihh ? Meluat siall ==' Then Cik Kak sampai rumah , tak reti nak keluar dari kereta abang saya dah ke Kak ? Cik Kak , kaki dah kena potong ke ? Takkan ? Dah tuh , pandai pandai lha keluar kereta . Nih saya yang nak kena pergi bukak pintu kereta then salam Cik Kak ? Memang lha saya yang nak kena pergi salam Cik Kak , tapi beragak lha saya yang nak kena bukak pintu kereta untuk Kak . Cik Kak fikir aku nih kuli batak kau ke ? :/ Memang sumpah saya cakap , saya harap sangat Cik Kak dengan abang saya tak lama .

#Langkah mayat aku dulu kalau kau nak jadik bini abang aku . Bare in your mind , Bitch =.=







Posted at Sunday, November 13, 2011 | 0 comments

|


Have a sweet talk with me on Facebook / Twitter



Basecode: Farrah Diyana Colours: CPhope
Big Help from : Mr Google Pictures : weheartit