Heart To Heart
Dia :')
Assalamualaikum . Lamakan Putry tak update blog ? Faktor kemalasan punya pasal la nih . K , rindu Putry tak ? Rindu kan kan ? Putry pun rindu korang . Meh nak kiss pipi sikit :* Korang bukak blog nih jeh , keluar post yg sama . Putry nak updated blog lerr nihh :'/





Semua org sayang boyprengg kan ? Okay , hari nih nak ckp pasal Gula Hati Putry yang baru , yang sgt baik , yang sgt caring . Sumpah sayang mangkuk nih sangat sangat . Nama dia Amir Mustaqim . Mula kenal dia 24 Feb 2012 , Jumaat . Masa tuh panggil dia Atok . K , comel :> Dari hari first kenal sampai Ahad , kteorang share story sama sama #Sweet tak , even belum declare pun lagii ? Hikhik ^^ Waktu tuh , dah ada rasa sayang jugak lah dekat Atok sorang nih . Malam Ahad , 26 Feb 2012 tuh bukak FB then ada org add nama Izwana Norazali . Approve jelah memandang dia pakai DP sendiri . After that , pergi wall Atok nih tgk dorang buat relay . OMG , terpempan 5 minit . Dalam hati berharap air mata tak jatuh but gugur jugak air mata masa tuh . Dalam hati , Tuhan jelah yang tahu macam mana rasa masa tuh . Time tuh jugak , Izwana aka Wana IM . Okay , memang dia friendly sgt sgt . Best kenal dgn dia . Semuanya ckp psl Atok nih . At the same time jugak chat dgn Amir Mustaqim nih . Tanya dia , Wana tuh awek dia ke , dia ckp ' Ye ' . Kfineeeee :'/ Wana ada tanya dekat Putry , suka budak yang iras iras Zayn Malik tak ? Jawab je lah suka sebab , Atok tuh memang best sgt . Pkul Ahad 11.30 PM 26 Feb 2012 , baru Wana kasik tahu pasal Atok nih minat kita . Mula mula tingtong jugak kepala . Pkul 11.50 dia cakap ' Will you marry me ? ' dekat Putry bersaksikan Wana #Lahai , boyprengg aku romantik sangat . 27 Feb 2012 tepat pukul 12.00 Putry terima dia tuh pun masa chat dgn dia . Segan lah nak terima dpn umum . After terima baru mangkuk dengan kuali nih bagitahu act relay tuh fake then dorang yang plan nak kenakan Putry and blablablabla . 


Kejam tak dorang ? Kejam kan kan ? Takpe , kejam pun sayang jugak , boyprengg sendiri jugak . Sumpah takkan lupa saat nih . Bila teringat balik , rasa nak tergelak dekat diri sendiri sebab boleh senang jeh menangis psl fake relay dorang tuh . 


Thanks sebab selalu ada dgn org , masa org happy , masa org sedih , masa org perlukan seorang teman . Seriously , taknk kehilangan awak .

Posted at Thursday, March 01, 2012 | 0 comments

|


Have a sweet talk with me on Facebook / Twitter



Basecode: Farrah Diyana Colours: CPhope
Big Help from : Mr Google Pictures : weheartit